vrijdag 14 juni 2013

Vlucht uit wanhoop - het verhaal van Jordy

In de Telegraaf vandaag: het verhaal van Jordy!

Oma Ada schreef een boek over Jordy: "Ik zal nooit meer stout zijn".

Jeugdzorg Dark horse berichtte hier al eerder over:

Jordy op de Turkse televisie  en 'Derde Wereldland' doet wel aan waarheidsvinding

Voor - tijdens - na de William Schrikker 'behandeling' (foto's van Jordy):

Voor:


Tijdens: (in de instelling):

Na: (met oma Ada in Bolivia)


(Hier stond een artikel van Hans Kuitert /DeTelegraaf, over de vlucht uit wanhoop. Dit is op 19-10-2013 verwijderd op verzoek van TMG-Landelijke Media BV /Auxen i.v.m. auteursrecht)

Lees verder in de Telegraaf van vandaag

Reactie Jeugdzorg Dark horse Plus: Een teamlid van Jeugdzorg Dark horse heeft vorige week Janny Nab gevraagd om een reactie over de zaak Jordy. Mevrouw Janny Nab ('cliëntenambassadrice') reageerde door te zeggen, dat zij "niet onder de indruk was van de blog Jeugdzorg Dark horse." Zij wenste niet verder te praten, en gooide de telefoon er op.

Gisteren belde Dark horse Paul Kusters ('communicatie' WSG). Hij had het boek nog niet ontvangen. Wij vroegen meneer Kusters of de WSG nog steeds kinderen plaatst in de zorgboerderij waar Jordy zegt te zijn mishandeld. Hij zou daar 's middags over terugbellen. Tot op heden nog niets vernomen. Op verdere vragen wilde hij niet ingaan. De bekende drogreden van jeugdzorg en een reden waarom ze met alles wegkomen; privacy. Binnenkort een interview met Ada Busman op deze blog.
Teamlid Jeugdzorg Dark horse

1 opmerking:

  1. Het artikel over Jordy! http://eservice-data.solidam.com.s3-website-us-east-1.amazonaws.com/publication/telegraaf/native-app/issue/2013/06/14/0001/public/frame/d0983eb0b588961a324f6e8f349f693213972b96.html

    BeantwoordenVerwijderen