zondag 26 mei 2013

"Ik zal nooit meer stout zijn"


Jeugdzorg Dark horse heeft al eerder een aantal artikelen gewijd aan het verhaal van de zoon van Ada Busman en de ongelofelijke gebeurtenissen hieromtrent. Ada haar zoon Ron nam na de scheiding van zijn vrouw, waarna hij in aanraking kwam met de William Schrikker Groep, een drastische beslissing. In dit boek staat beschreven, de machteloosheid van een ouder, de leugens van de jeugdbescherming, en de onprofessionaliteit van Jeugdzorg.

http://jeugdzorg-darkhorse.blogspot.nl/2012/06/derde-wereldland-doet-wel-aan.html

 http://jeugdzorg-darkhorse.blogspot.nl/2013/03/jordy-op-de-turkse-televisie.html

http://www.uitgeverijeigenboek.nl/index.php?action=article&aid=820&group_id=20&lang=NL
Het boek "Ik zal nooit meer stout zijn" is nu direct leverbaar. Bij bestelling worden vanaf nu, na overmaking van € 18,85 op rekening 4629608, ten name van R. Helders onder vermelding van uw naam, binnen twee dagen opgestuurd. 

Ada Busman13 opmerkingen:

 1. Laat dit eens lezen aan de regering, justitie en BJZ maar ook aan het Europees Parlement.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. die "hebben " daar geen tijd voor..
   Het interesseert ze ook niet.

   Verwijderen
 2. En wat voor oplossingen bedenkt Jeugdzorg... Iedere ouder van een "probleemgezin" moet verplicht psycholisch onderzocht worden.... Ouders zijn hier nu nog niet toe verplicht, maar als jeugdzorg zijn zin krijgt, ben je het straks gewoon verplicht. Ik dacht dat wij als burger bescherming mochten genieten van de grondwet.. maar dat blijkt meer en meer een illusie...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. is ook de bedoeling. Het gaat nu naar justitie en ik neem het straks ook mee naar het Europees Parlement. De aanvraag voor de hoorzitting is al weg.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik lees: Er is geen land in de wereld waar zoveel dwangmaatregelen worden toegepast en waar zoveel kinderen uit huis worden geplaatst en worden opgesloten als in Nederland.

  In de 1970 jaren werd even de indruk gewekt alsof Nederland het meest progressieve land in West-Europa zou zijn maar achteraf blijkt dit allemaal fake.

  Slechts enige jaren geleden lees ik voor de eerste keer dat er in West-Europa rond de Tweede Wereldoorlog nergens zoveel Joden zijn afgevoerd dan in Nederland.

  Dit zijn toch wel zeer betreurenswaardige constateringen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. dat afvoeren gebeurde toen onder het mom van "In het belang van de staat"
   En nu wat voor term gebruikt jeugdzorg? Juist "In het belang van het kind"

   Verwijderen
  2. Wij, de Nederlandse regering, heeft de mond vol van "schending van de rechten van de mens" in zoveel delen van de wereld, maar ze zijn geen haar beter dan wie dan ook.
   Het verschil hier is dat het onder een "legale " vlag gaat en ook nog gesubsidieerd wordt door diezelfde overheid.

   Verwijderen
 5. Wie met jeugdzorg te maken krijgt, zit al snel in een meervoudig drama, vergelijk je eigen situatie en wat er speelt maar eens met onderstaand:

  http://leerprocessen.blogspot.nl/2008/04/van-de-dramadriehoek-naar-de.html

  Hoeveel van de betrokkenen hebben een dubbelrol? En heeft jeugdzorg ze alle drie?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Tot nu toe was geen verplicht psychologisch onderzoek mogelijk, maar ouders werden zo onder druk gezet en bedreigd met sancties, dat er weinig verschil is. Het enige; nu is ook dat legaal.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Lees hier over de betrouwbaarheid van een psychologische test.
  Dat wordt weer scoren voor jeugdzorg!
  http://www.volkskrant.nl/vk/nl/9424/Bram-Bakker/article/detail/3395726/2013/02/18/Bram-Bakker-In-huidige-rechtspraak-speelt-toeval-bij-psychisch-onderzoek-een-veel-te-grote-rol.dhtml

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Lees ook maar eens hier:

   http://zaplog.nl/zaplog/article/veel_psychologisch_onderzoek_deugt_niet

   Je moet er niet aan denken dat dezelfde sukkels die nu beweringen van maatschappelijk werkers volgen, straks beweringen van incompetente psychologen gaan volgen ..

   Verwijderen
  2. Ik wil ik toch graag ff op reageren. Helaas is het zo dat dit al plaats heeft gevonden binnen BJZ Heerlen. Bij een klachten commissie is de betreffende incompetente psycholoog zwaar net gegaan en heb ik hem het vuur aan de schenen gelegd door feitelijk te confronteren. ook de mensen welke door hem zijn aangesteld zijn feitelijk geconfronteerd. Ik heb een excuus geëist maar meneer en beide maatschappelijk werkster verschuilde zich achter de naam BJC Heerlen. Het is geregistreerd. Dus ze kunnen het nooit ontkennen.

   Verwijderen
 8. De verkoop van "Ik zal nooit meer stout zijn" dat het nu (vervroegd) verkrijgbaar is bij iedere boekhandel en internetboekwinkel.

  BeantwoordenVerwijderen