dinsdag 10 september 2013

Oproep i.v.m. FRAUDE door BJZ/ RvdK

Van Ilja ontving ik het onderstaande verzoek om brieven te sturen over uw ervaringen met jeugdzorg-instanties dan wel RvdK over leugens, lasterlijke uitingen, valselijke verslaglegging enz.  enz..
De advocaat van (de moeder van)  Ilja is een art. 12 Sv procedure begonnen bij het Hof te Arnhem.
Misschien is het handig een kleine uitleg te geven:
Als men als burger aangifte doet van strafbare feiten bij de politie dan wel (hoofd)Officier van Justitie komt het wel eens voor dat de aangifte min of meer rechtstreeks de prullenbak in gaat. Als men het daar niet mee eens is kan men, overigens zelfs zonder advocaat, een ‘beklag ex. Art. 12 Sv’ schrijven aan het Hof in uw arrondissement. In zo’n beklag geeft men aan waarom men het niet eens is met de seponering van de aangifte.  Feit is dat in 1996, volgens het IRM-rapport, maar liefst 99% van de beklagen ex art. 12 Sv verworpen werden… slechts 3 op de 300 werden gehonoreerd…
(Anders gezegd; de burger heeft altijd ongelijk….) Veel ouders krijgen ook te maken met gewoonweg FRAUDE en VALSHEID in GESCHRIFTE door jeugdzorg-instanties…. Ilja deed namens zijn moeder aangifte….

DE OPROEP van Ilja

In het aller begin van onze zaak heb ik namens mijn moeder en de kinderen aangifte gedaan tegen Bureau jeugdzorg van fraude en valsheid in geschrifte. De officier weigert echter tot vervolging over te gaan met een heeft zwak argument: kinderrechter is degene die verzoekschriften van BJZ moet toetsen niet OM. Oftewel de officier wilde niet eens moeite nemen om te kijken of BJZ strafbare feiten heeft gepleegd en besloot de aangifte meteen te seponeren.

Alleen tot ergernis van zo'n beetje iedere overheidsinstantie, van ons zijn zij niet zo makkelijk verlost. 

En dus is onze zeer sterke advocaat meester Skala een artikel 12 procedure gestart om het OM via de gerechtshof te dwingen tot vervolging over te gaan. 

Ik vraag alle slachtoffers van jeugdzorg ( alle er onder vallende toko's ) / RvdK een nette zakelijke brief te sturen gericht aan onze raadsman. Hij zal het in het geding brengen tijdens de zitting ( vermeld kenmerk: Antonova / Artikel 12 ).

Adres:

Mr. R. Skala

In het brief kunnen jullie een voorbeeld opgeven hoe Jeugdzorg / RvdK zich schuldig maakten aan fraude, valsheid in geschrifte en voor wat voor ellende het in jullie situaties zorgde. 

Zo zullen de raadsheren zien dat er een grote draagvlak bestaat voor het vervolgen van deze instanties voor het door hun gepleegde strafbare handelingen. 

En zodra wij een vervolging van BJZ afdwingen zal ervaring in onze zaak als voorbeeld kunnen dienen in toekomstige aangiftes tegen deze instanties. Onze volksvertegenwoordigers lopen van daken af te schreeuwen dat iedereen in dit land gelijk is en gelijk behandeld zal worden, deze uitspraken zullen in deze artikel 12 procedure aan een test worden onderworpen. 

Laten wij samen er voor zorgen dat Jeugdzorg / RvdK terecht zal staan voor al het door hun kapot gemaakte mensenlevens en verscheurde gezinnen.

Artikel 12 zittingen zijn meestal openbaar, dus zodra er een datum wordt bekend gemaakt zal het ook op deze blog vermeld worden.

Ceterum censeo BJZ esse delendam (naar Cato Maior)
Nico Mul


meldpuntjeugdzorg@gmail.com

23 opmerkingen:

 1. Het moet dan denk ik wel om dezelfde instantie gaan, anders leidt het alleen maar af van het punt dat moet worden gemaakt.

  Ik kan gedocumenteerd bewijzen dat Bjz Limburg liegt, maar het Hof in Arnhem zal dat gewoon terzijde schuiven, ook al betreft het een onderdeel van het (zelfde) nationale 'hulp'-gezwel waar we allemaal last van hebben.

  Gisteravond heeft Sprokkereef weer eens betoogd dat het de ouders zijn die moeten stoppen met strijden.

  Hij 'vergeet' natuurlijk te vermelden dat het systeem ouders geen rechtsbescherming, rechtszekerheid, materiele toetsing en rechtshandhaving biedt (zie www.peterprinsen.nl), waardoor een onwillige ouder vrij spel heeft.
  En waar leidt dat toe? Ja, veel vechtscheidingen, en dus 'handel' voor Sprokkereef en de zijnen.

  Voor Sprokkereef is de huidige situatie ideaal:

  Ouders hebben geen zekerheid en bescherming en zullen dus blijven strijden (= omzet voor Bjz), en jeugdzorg kan de vermoorde onschuld spelen en blijven hameren op het 'feit' dat ouders moeten stoppen met strijden, en dat jeugdzorg anders ook niets anders kan doen dan 1 ouder eruit werken na jaren knoeien met een ots.

  Want stel je toch eens voor dat de overheid omgangsregelingen zou gaan handhaven, waarheidsvinding en materiële toetsing zou verplichten, en ouders en instanties (!) zou aanpakken die onwaarheden en leugens inbrengen in procedures over kinderen.

  Dan zou minstens de helft van alle vechtscheidingen niet meer ontstaan, en dat zou natuurlijk rampzalig zijn voor de handel en werkgelegenheid van Bjz!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Kappen met zoeken van excuus waarom het eventueel niet zal werken.
   Gewoon doen en zien waar het eindigt.

   Verwijderen
 2. " Gisteravond heeft Sprokkereef weer eens betoogd dat het de ouders zijn die moeten stoppen met strijden."

  Dit ken ik sinds mijn laatste mail met de gezinsvoogd die zegt onze kind niet in de strijd tussen ouders en BJZ te willen mengen. Wie stuurt er een brief naar ons kind? Niet de ouders toch?

  En Ilja, je haalt de woorden uit mijn mond, kappen met zoeken van excuus en wakker schudden, juist omdat NLse mensen naast zeuren ook goed zijn in het negeren van actie ondernemen ... dus excuus. Lef is er niet meer om massaal iets te doen voor onze kinderen en hun ouder(s), alles moet zijn; ikke, ikke en ikke ...

  Ik help je en daarmee ook ons gezin en die van anderen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Twee officieren van justitie hebben de getuigenverklaring van een politieman in de grote, tumultueuze Limburgse vastgoedfraudezaak Landlord beïnvloed.

  Terwijl de politieman de kans kreeg zijn verklaring na te lezen voor ondertekening, keken de twee officieren mee en werd hij geholpen om zijn verhaal af te stemmen op informatie uit het strafdossier ..

  Volgens mij duurt het niet lang meer voordat de penetrante geur van bederf en verrotting rond alle Nederlandse gerechten hangt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En ook daarom vraag ik jullie ervaringen met fraude en valsheid in geschrifte aan onze advocaat te sturen, zodat zowel OM als het gerechtshof in de hoek gedreven worden gedreven door hem waar zij niet meer uit kunnen, er er niets anders mogelijk meer is dan te beslissen dat Jeugdzorg strafrechtelijk vervolgt wordt.

   Het kan ook naar mij gemaild worden, dan stuur ik het door.
   ( Nico heeft mijn email ).

   Verwijderen
 4. bij mij heeft de jeugdzorg ook gefraudeert zoals de handtekeningen van mij en mijn man vervalsen op de papieren voor de rechtbank .ben zelf met eigen zaak tegen bjz bezig,wil best mijn verhaal sturen naar je advocaat maar zal het eerst met de mijne overleggen. bjz heeft trouwens toegegeven aan de rechtbank dit gedaan te hebben helaas legt de rechter het naast zich neer zogenaamt omdat bjz 'niet' anders kon.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dit is een pracht voorbeeld, als u kan dan wordt het zeer op prijs gesteld als u uw verhaal kunt sturen.

   Zoals in het artikel staat, zal het niet alleen onze zaak goed doen maar voor die van vele andere ( zoals ook die van u ).

   Verwijderen
  2. Ook ik zal een brief schrijven naar de advocaat van jullie.
   Valsheid in geschrifte, een bewerkte PV van de rechtszitting om de leugen weg te moffelen en een bewerkte PV van bevindingen.

   Verwijderen
 5. Beste Ilja, op 1 oktober 2012 heb ik aangifte gedaan wegens valsheid in geschrifte tegen BJZ Drenthe. Ik heb mijn aangifte onderbouwd met onweerlegbare, schriftelijke bewijzen. Tot op heden heb ik geen enkele reactie ontvangen van justitie. Ik wilde namelijk hetzelfde doen als jouw moeder: een art. 12 procedure starten, maar dan moet de Officier van Justitie eerst seponeren. Dat doet hij tot dusverre niet, maar vervolgen dus ook niet. Ik wil wel overleggen met je.
  Ik sta op Faceboek onder de naam Annette Peut (friends with Sven Snijer). Je kan mij eventueel als vriend toevoegen

  groetjes, Annette

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Annette, naar mijn mening hoef je niet eerst een bericht van seponeren te hebben ontvangen. Vaak namelijk krijg je géén enkel bericht van het OM of politie over wat er met dergelijke aangiften gebeurt. Meestal namelijk niets. Ik zelf deed meer dan een jaar geleden twee aangiften: een tegen een gezinsvoogd die meende te moeten lasteren over mij bij een cliënte, een andere tegen een jeugdzorg-instelling waar kinderen naar mijn mening werden misbruikt. (ik zeg dit heel voorzichtig: een ieder is onschuldig tot er een onherroepelijk vonnis van het tegendeel is gewezen.)

   Van beiden heb ik niets gehoord. Ik overweeg ook een art. 12 Sv procedure te beginnen bij het Hof. Daar is géén advocaat voor nodig! (Zie mijn 'Nico Mul's link' hier rechts.)

   Nico Mul

   Verwijderen
  2. Ik heb dat ook gedaan een ex artikel 12 procedure starten maar kreeg de documenten terug want er moest eerst een sepot uitgesproken worden door de OvJ. Dat heeft inmiddels plaatsgevonden en ben gestart met de ex artikel 12 procedure helaas zonder advocaat want die kan ik niet betalen.

   Verwijderen
  3. Bob stuur kopie van uw aangifte aan onze advocaat als u dat wilt, het begint al aardig op te stapelen.

   Verwijderen
  4. Hallo, BJZ en Jeugdzorg hebben ook veel gelogen over onze kinderen. Kunnen jullie ons helpen en adviezen geven ? Groeten Ardi

   Verwijderen
  5. En ons kun je ons ook helpen aub we worden helemaal zwart gemaakt en zijn ons kind kwijt

   Verwijderen
  6. @Kim ehv: bel maar 06-33109214, Nico Mul

   Verwijderen
 6. ik heb gefilmd hoe ze te werk gaan en op youtube gezet dat filmpje is geband en ik moet voorkomen voor portretrechtschending deze mensen gaan heel ver ism om amk wsg rvdk kerk google en advocaten bedreigen ze ook....als je niet uitkijkt en je kinderen je lief zijn kun je beter emigreren.....

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat klopt ikzelf heb bedreigingen van mijn advocaat ontvangen en er is zelfs over mijn kinderen( VALS) amberalert afgegeven en heb ik in de cel gezeten na valse aangifte stelen van mijn voertuig.... allemaal dor wraakzuchtige ex, biologische vader....Dus allemaal SAMEN ons RECHT HALEN

   Verwijderen
 7. Doe een oproep met flyers dat de regering kindermishandeling/ontvoering legaliseert en kinderen al in de buik laat weghalen. Bezint eer ge begint als je zwanger wilt worden en je kind in Nederland op te voeden.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Beste Ilja,

  Wij willen graag ons verhaal (zie darkhorse van gisteren over de uithuisplaatsing) meegeven. Waar kan ik het naartoe sturen?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Kan naar het adres zoals aangegeven in de artikel, u kunt het ook naar mij sturen dan stuur ik het door: ilcool90 ET hotmail.com

   Verwijderen
  2. Inmiddels een brief per mail in een attachment aan uw advocaat verstuurd.

   Verwijderen
 9. Hoi Ilja en Nico Mul.

  Een aantal jaren geleden heb ik ook te maken gehad met jeugdzorg, en was mijn kids 4 maanden kwijt. Dankzij de hulp van Nico Mul heb ik mijn kids ook terug, godzijdank heeft het maar 4 maanden geduurd. De reden was dat mijn man de kinderen en zichzelf zou doden, maar hij werd niet opgepakt, ook niet verhoord hadden alleen civiele zaak. Ben al bijna jaar niet meer onder toezicht ook. Dus helemaal af van die BJZ! Ik heb zovele verhalen gelezen van andere ouders echt rampzalig. Ik ben echt blij met je filmpke Ilja.echt waar hopelijk krijgen jullie ook je zusje en broertje terug. En dat gaat wel gebeuren! Nu ben ik een andere moeder aan het helpen, maar zij word beschuldigd van kindermishandeling en ook moet ze de cel in voor 20 maanden samen met haar vriend. Voor medische gevallen ben ik leek, maar heb al zoveel bewijzen dat de ouders onschuldig kunnen zijn. Wie kan ons helpen? Nico jij bent ook een dokter hoe zou ik weer contact met je kunnen krijgen.? En als het aantoonbaar is dat ouders onschuldig zijn hoe dan verder? Ik weet er wel wat af maar ook weet ik veel niet..Graag hulp van jullie...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank U! Zie mijn 'Nico Mul's link hier in de rechter marge! (laatste blz)
   Nico Mul

   Verwijderen