maandag 1 juli 2013

Melden maar, of.......


MELD
                                                                   
               NIET!Als uw en andermans gezinsleven u lief zijn!

Een kind heeft recht op twee ouders


Ceterum censeo BJZ esse delendam (naar Cato Maior)


7 opmerkingen:

 1. En bedenk dat de politie wel heeft geleerd over de onschuldpresumptie, maar dat die OOK valse meldingen en aangiften over misbruik/mishandeling zonder onderzoek doorstuurt naar Bjz op grond van afspraken tussen de instanties.

  En Bjz doet niet aan waarheidsvinding ..

  Hoe meer je je er in verdiept, hoe meer je de indruk krijgt dat er onder ons afstammelingen zijn van neanderthalers of een andere obscure primatentak die LIJKEN op mensen, maar die het eigenlijk niet zijn.

  En het lijkt wel of ze hoofdzakelijk werken bij jeugdzorg, amk, raad, politie, politiek en gerechten ..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. die mensen helpen nu niet meer als je daar gaat aankloppen om hulp doen ze of hun neus bloed maar intussen worden de kinderen letterlijk en figuurlijk in e kou gezet

   Verwijderen
 2. http://eservice-data.solidam.com.s3-website-us-east-1.amazonaws.com/publication/telegraaf/native-app/issue/2013/07/06/0002/public/frame/4557e54fe3020f3b81494ee6cd4942e4d0d229f9.html
  Melden voorkomt dat een kind goed geholpen wordt. En is een bewijs van onvermogen van de hulpverlening of de school.
  Veel hulpvragende ouders worden geconfronteerd met een melding omdat er onbegrip is met de hulpverlening of ouders zijn het niet eens met de hulpverlening, vaak op goede gronden of gronden die te maken hebben met het gezin zelf waar geen begrip voor is bij de hulpverlening.
  De hulpverlening, maar ook scholen, kunnen dan via de rechter pogen hun gelijk te halen door een zorgmelding, en zo gaat dat ook.
  Zie Nora Yorukseven die niet serieus genomen werd maar parasietenwaan werd verweten, terwijl het door haar doorzettingsvermogen uitgekomen is dat het om glaswolallergie ging.
  In dit artikel ouders die op goede gronden Lyme vermoeden bij hun zoon met epileptische aanvallen maar gedwongen werden hun kind psychiatrisch te laten behandelen omdat de ziekte van zoon ingebeeld zou zijn en de ouders zouden falen. Uiteindelijk lukt het de ouders om hun kind toch in Duitsland bij goede artsen te krijgen en blijkt Lyme te kloppen.
  Zelf had ik een kind met een vermoeden van autisme. De hulpverlening heeft er alles aan gedaan om dat in een mishandelingsprobleem om te toveren. Door mijn doorzettingsvermogen is dat goed gekomen en heeft kind een diagnose, medicatie en speciaal onderwijs.
  Dat is wat die meldingshysterie doet. Ouders met terechte zorgen moeten in gevecht met de hulpverlening, lopen vertraging op in de behandeling van hun kind en worden niet geholpen maar gecriminaliseerd.
  Want die zaken lopen ook jaren, je bent er niet met even een meningsverschil uitpraten en dan is het over, je bent direct de weg kwijt in een hele rare onbegrijpelijke wereld waar je als gezin veel schade van oploopt.
  Maar goede ouders zetten door. Je houdt je rug recht voor je kind. Al ga je er aan kapot. Maar dat zou toch niet nodig moeten zijn?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. In het buitenland staat het jeugdzorgbeleid in Nederland bekend als 'middeleeuws' en 'achterlijk'. Ga weg als je kunt. Via Duitsland of Belgie en ga naar een land waar je hulp en steun kunt krijgen. Je bent dan geen 'zorgmijder' meer. Als de kinderen ergens onder behandeling zijn staan en alles gaat goed, heeft jeugdzorg geen poot om op te staan.
  Na een valse melding zijn wij ook vertrokken. Het vertrek was al gepland, maar jeugdzorg maakt er een spannend verhaal van, keurig adreswijzigingen rondgestuurd, ik krijg hier ook brieven van de belasting. Jeugdzorg blijft roepen dat we 'met onbekende bestemming zijn vertrokken en dat de kinderen niet naar school gaan'. Alles is geregeld, huis, school, inkomen, opvang en medische zorg. Dossier is afgesloten, maar wordt weer heropend als we Nederland binnenkomen. Dat doen we niet meer.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik meld u een vechtscheiding waarbij de moeder de kinderen gebruikt om de vader in een slecht daglicht te zetten door een aangifte te doen van kindermishandeling de vader zou de kinderen slaan wat niet waar is het gaat er alleen om dat de vader een aanvraag gedaan heeft om minder kindergeld te betalen omdat de gespecialiseerde voeding niet meer nodig is hij mag ze nu al twee maanden niet meer zien de vader is ongerust daar de moeder nu bij een vriend is die zelf zijn kind niet mag zien om onbekende redenen wat de vader ook doet hij staat nu voor gesloten deuren overal waar hij aanklopt om hulp politie enz... kan dat allemaal zomaar

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik meld u een vechtscheiding waarbij de moeder de kinderen gebruikt om de vader in een slecht daglicht te zetten door een aangifte te doen van kindermishandeling. De vader zou de kinderen slaan, wat niet waar is, het gaat er alleen om dat de vader een aanvraag gedaan heeft om minder kindergeld te betalen, omdat de gespecialiseerde voeding niet meer nodig is. Hij mag de kinderen nu al twee maanden niet meer zien. Vader is ongerust daar de moeder nu bij een vriend is,die zelf zijn kind niet mag zien om onbekende redenen wat de vader ook doet hij staat nu voor gesloten deuren overal waar hij aanklopt om hulp politie enz...
  Kan dat allemaal zomaar???

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. JA, dit kan allemaal: niets nieuws onder de zon: kinderen worden vaak met gebruikmaking van valse beschuldigingen, hun ouders ontnomen... zo komen er jaarlijks ca. 10.000 kinderen bij die het contact met een van hun ouders en diens familie verliezen... om er veel later achter te komen dat zij zijn voorgelogen en hun ouders helemaal niet zo slecht waren en geleefd hebben in véél verdriet....
   (Tot nu toe regeert veelal de leugen /zie het rapport van de Nationale Ombudsman over 'jeugdzorg' december 2013)

   Verwijderen